Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Assurantiën

 

Met de juiste verzekeringen kunt u risico’s die u niet zelf wilt of kunt dragen verzekeren. Bijvoorbeeld een levensverzekering is onmisbaar voor een goede vermogensplanning. Door het verzekeren kunt u ook uw bezittingen beschermen. Een eigen woning vormt een deel van uw vermogen. Door een brand kan dit vermogen binnen een paar minuten volledig verwoest worden. Uiteraard gaat u dit risico verzekeren. Toch zijn wij ervan overtuigd dat u ook teveel kunt verzekeren.

 

 Welke verzekeringen heeft u minimaal nodig?

 

 Het verzekeren is maatwerk. Welke verzekering u nodig heeft, hangt af van veel factoren. Toch zijn er een aantal verzekeringen die iedereen nodig heeft. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen en een opstal om het huis financieel te beschermen tegen dreigende gevaren. Bij het afsluiten van een hypotheek zal de geldverstrekker in de meeste gevallen een overlijdensrisicoverzekering verplicht stellen.

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure