Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Buitenland hypotheken 

 

Een tweede huis in het buitenland kunnen wij de financiering voor verzorgen. Onterecht wordt vaak gedacht dat een huis financieren over de grens niet mogelijk is. Wij weten welke wegen wij moeten bewandelen. Binnen ons netwerk van onder andere buitenlandse makelaars kunnen wij u zelfs helpen met het zoeken van een huis in het buitenland.

 

Waar kunt u terecht voor een hypotheek?


Er zijn maar weinig geldverstrekkers die buitenlands vastgoed willen financieren.  Wij weten hoe wij dat moeten aanpakken en waar wij moeten zijn voor de financiering. Bent u op zoek naar een tweede huis in Zuid-Frankrijk? Wij kunnen u met ons netwerk zelfs helpen met zoeken naar een geschikt huis. Een huis vinden via een lokale makelaar heeft ook voordelen bij het afsluiten van een hypotheek.


Een kwestie van de juiste kanalen


Een financiering rond krijgen voor een huis in het buitenland is een kwestie van de juiste begeleiding. Geldverstrekkers willen graag hypotheken verstrekken, maar de risico’s moeten zo klein mogelijk zijn. Een hypotheek voor een huis in het buitenland vergt de juiste voorbereiding en dossieropbouw. Vrijwel alle banken wijzen een dergelijke aanvraag standaard af. Door een verzoek op de juiste manier en bij de juiste persoon in te dienen, zijn er bij sommige banken mogelijkheden.


Wat kunnen wij voor u doen?


Als u plannen heeft om een huis te kopen in het buitenland, zult u met veel vragen rondlopen over de financiering. In een vroeg stadium in het proces kunnen wij u al helpen. Binnen ons netwerk kunnen wij u in contact brengen met de mensen die u verder kunnen helpen. Ook kunnen wij gelijk al een uitspraak doen over de haalbaarheid van een hypotheek voor uw buitenlandse droom. Graag helpen wij u verder!

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure