Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Expats 

 

Het kan complex zijn om financieel de juiste keuzes te maken. Hoe moet de huisvesting geregeld worden?  Waar moet u in financieel en fiscaal opzicht bij stil staan? Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding. Van financiering tot verbouwing van uw huis.

 

Financieel heeft het werken in het buitenland een grote impact. Het is van groot belang dat de juiste stappen gezet worden. Een goede start maakt het eenvoudiger en voorkomt verrassingen. Professionele begeleiding is hierbij essentieel.

 

Wat doen wij voor u?


Wij hebben een jarenlange ervaring met het begeleiden van expats die naar Nederland komen. Als geen ander weten wij wat er geregeld moet worden en welke valkuilen u moet ontlopen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt settelen in Nederland, waarbij wij ook letten op juridische en fiscale aspecten.
Wij hebben rechtstreekse contacten bij diverse internationale bedrijven en organisaties (zoals de VN, ICC, Europol, Eurojust, Wintershall, CB&I, OPCW, Brunel, ICTY, EPO, Shell etc.) voor wie wij ook speciale arrangementen kunnen aanbieden. Ook bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen en het verzorgen van de noodzakelijke inschrijvingen en aanmeldingen bij instanties kunnen wij u ondersteunen.


Zie ons daarom als uw persoonlijke financiële expert rondom uw woonwensen in combinatie met de financiële en fiscale mogelijkheden die zijn vastgelegd in de diverse nationale en internationale verdragen (denk hierbij aan buitenlands inkomen, 30% regelingen, netto inkomen etc.)


Woonruimte zoeken en financieren


Ook bij het zoeken van geschikte woonruimte kunt u samenwerken met professionals.
Wij kennen de regionale en landelijke huizenmarkt goed. Door een optimale mix van kennis van zaken over makelaardij, financieringen en fiscale en juridische aspecten doen wij meer dan alleen uw vastgoed financieren. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Uw aankoop moet immers zo goed mogelijk renderen. Wij kunnen u mee laten profiteren van ons netwerk van juristen, accountants, fiscalisten, investeerders en makelaars. Het begeleiden van een volledige renovatie behoort tot de mogelijkheden.

 

Financiële rust


Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op waar u voor naar Nederland gekomen bent.
De randzaken kunnen wij dan voor u regelen. Onze taak is het om financiële rust te brengen. In alle grote steden in Nederland zijn wij ter plaatse vertegenwoordigd om de mogelijkheden voor huur/ verhuur, koop/ verkoop voor u in kaart te brengen.

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure