Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Financiering vastgoed 

 

Commercieel vastgoed heeft jarenlang op slot gezeten. De gemiddelde prijzen zijn in deze jaren sterk gezakt. De weg omhoog is inmiddels weer gevonden. Een goed moment om in te stappen! Zeker als wij hierbij ook de zeer lage hypotheekrente in ogenschouw nemen. Vastgoed kan niet ontbreken in een goed gespreide beleggingsportefeuille. Van Marle Advies is dé expert op het gebied van het financieren van vastgoed.

Door een optimale mix van kennis van zaken over makelaardij, financieringen en fiscale en juridische aspecten doen wij meer dan alleen uw vastgoed financieren. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Uw aankoop moet immers zo goed mogelijk renderen.

 

Wat kunnen wij voor u doen?


Het vastgoed is tegenwoordig weer een goede investering, want er is nog steeds een groeiende vraag naar huisvesting en een dalende goodwill van banken om woninghypotheken te verstrekken. De huursector is ook sterk aan het groeien. Dat biedt kansen voor commercieel vastgoed. Met onze goede bancaire contacten en netwerken kunnen wij vakwerk leveren op het gebied van vastgoed. Wij zijn gevestigd in voor de vastgoed interessante steden, zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven.


Waar ligt onze kracht?


Wij beperken ons tot het financieel begeleiden van een select aantal professionals en tot investeerders in commercieel vastgoed. Van Marle Advies werkt volgens het “blokkendoos principe”. U bepaalt welke dienst wij voor u doen en hoever wij gaan met onze dienstverlening. Ontzorgen kunnen wij van A tot Z. Wij kunnen u mee laten profiteren van ons netwerk van  juristen, accountants, investeerders en makelaars. Volledige renovaties voor u begeleiden ligt ook binnen de mogelijkheden.


U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure