Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Ondernemers – Van Marle Advies

Ondernemers hebben een specifieke financierings- en verzekeringsbehoefte. Voor een advies op maat moet u zijn bij de specialist met inhoudelijke kennis en ervaring met de financiële issues waar u tegenaan loopt. Wij zorgen voor een gespecialiseerd en degelijk advies dat goed aansluit op uw persoonlijke en financiële wensen.

Vakmanschap en maatwerk maken het verschil


Wij helpen u graag met het financieren van onroerend goed, maar onze service is veel ruimer. Wij kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van uw financiële toekomst. Hoe staat uw pensioenopbouw ervoor, en hoe kunt u uw toekomstplannen het beste bekostigen? Wij weten waar u tegenaan loopt en waar de kansen liggen. Met onze vakmanschap leveren wij maatwerk af en zorgen voor maximaal fiscaal voordeel. Ook uw plannen in het buitenland kunnen wij begeleiden. Wij hebben namelijk een groot netwerk aan makelaars, vermogensbeheerders en investeerders.

Het beheren van risico’s


Gevaren die financieel niet op te vangen zijn, moeten verzekerd worden. Toch moet de oplossing  niet altijd direct gezocht worden in het verzekeren. Bij het verzekeren gaat het om de risico’s die u zelf niet op kunt vangen met vermogen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan arbeidsongeschiktheid. Ook bij het overlijden moet er vermogen beschikbaar komen om het gezin financieel draaiende te houden. Vergeet vooral ook niet het risico van aansprakelijkheid. Ondernemers kunnen niet zonder een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wij kunnen u helpen!


In een persoonlijk gesprek helpen wij u graag verder. Wij maken inzichtelijk hoe u uw vermogen het beste in kunt zetten, en waar het verzekeren de beste oplossing is. Hierbij houden wij ook rekening met toekomstplannen en uw ambities. Bel ons op: 0598 634 642. Samen zoeken wij naar de beste financiële oplossing.

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure