Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Particulieren

 

Een passende hypotheek geeft financiële rust. Het is niet de bedoeling dat u maandelijks een onredelijk groot deel van uw budget kwijt bent aan uw hypotheek en aan de gekoppelde verzekeringen. Wij kunnen uw helpen aan de best mogelijke (her)financiering van uw woning en wij stemmen de hypotheek en de verzekeringen zo goed mogelijk af op uw wensen en op uw toekomstvisie.


Wat is van belang bij het afsluiten van een hypotheek?


Een hypotheek moet zo goed mogelijk afgestemd worden op de huidige en toekomstige wensen en ambities. Heeft u bijvoorbeeld op termijn de ambitie om minder te gaan werken? Dan gaan wij daar bij het afsluiten van de hypotheek al rekening mee houden. Gezien de huidige lage hypotheekrentes is het ook belangrijk om een lange rentevaste periode te kiezen en eventueel een mee te verhuizen hypotheek bij het kopen van een ander huis.


Hoe komen wij tot het beste advies?


Door onze onafhankelijkheid hebben wij een ruime keuze aan geldverstrekkers. Wij kunnen een hypotheek selecteren die het beste bij u past. Voordat wij de meest geschikte hypotheek voor u kunnen selecteren, gaan wij eerst uw financiële situatie inventariseren. De volgende stap is het kiezen van de best passende hypotheekvorm en geldverstrekker. Hierbij letten wij op de betaalbaarheid, maar de kwaliteit wordt niet uit het oog verloren. Daarna zorgen wij voor het begeleiden van de hypotheek om te zorgen voor een snelle overdracht bij de notaris.


Hypotheek afsluiten is maatwerk


Bij het kopen van een huis wilt u de laagst mogelijke maandlasten. Toch moet er verder worden gekeken dan alleen de hoogte van de hypotheekrente. Er moet bijvoorbeeld ook gekeken worden naar de voorwaarden en naar de betaalbaarheid bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met het afsluiten van de hypotheek zit ons werk er nog niet op. Ook na het ondertekenen van de aktes bij de notaris blijven wij u helpen en ondersteunen.

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure