Van Marle Financieel Advies-Hypotheekadvies financiering vastgoed en vermogensadvies

Vrije beroepen 

 

Als uitoefenaar van een vrij beroep heeft u een specifieke financierings- en verzekeringsbehoefte. Voor de advisering kunt u dan ook het beste terecht bij adviseurs met inhoudelijke kennis en ervaring van de financiële issues waar u tegenaan loopt. Wij gaan u niet lastigvallen met vakjargon en zeer uitgebreide financiële rapporten. Liever concentreren wij ons op een goed en degelijk advies waar u verder mee kunt. Nu en in de toekomst.

 

Professionals inschakelen voor het beste resultaat


U weet als geen ander dat maatwerk en vakmanschap het verschil kunnen maken. Wij kunnen u helpen met het financieren van onroerend goed, maar wij gaan in serviceverlening nog een stapje verder. Binnen ons netwerk maken wij gebruik van onze specialisten in hun vakgebied. Als er behoefte bestaat aan fiscaal en juridische bijstand, gaan wij het vinden binnen ons (interne) netwerk. Dit heeft als voordeel dat wij snel en effectief kunnen werken. Door bij onze vakspecialisten aan te haken kunnen wij u financiële belangen zo goed mogelijk waarborgen. 
En u heeft hierbij steeds één aanspreekpunt.

 

Wat doen wij naast het financieren van woningen en ander onroerend goed?


Onze naam doet vermoeden dat wij ons richten op hypotheken, maar onze focus is breder. Ons doel is om u financiële rust en stabiliteit te bezorgen. Naast de hypotheek beslaat dit onder andere ook het beheersen van risico’s, het veiligstellen van een goed pensioen en het behalen van een hoog rendement op uw vermogen. Ook uw plannen buiten de Nederlandse grenzen kunnen wij stroomlijnen. Ook (internationale) makelaars, vermogensbeheerders, fiscalisten en investeerders hebben wij binnen ons netwerk.

 

Bovenal geldt echter dat wij “op uw stoel zitten” van waaruit wij een goed onderbouwde analyse en financieel plan opstellen. Om vervolgens in samenspraak met u (en eventueel uw boekhouder/ accountant) uw woonwensen bij de financiële instellingen te realiseren. Dit kan voor uw eigen woning zijn maar uiteraard ook voor een belegging in vastgoed en bijpassende financiering.

 

Het beheren van risico’s


Gevaren die financieel niet te ondervangen zijn, moeten verzekerd worden, maar de oplossing moet niet altijd gezocht worden in het verzekeren. Risico’s kunnen ook ingedekt worden met vermogen en gespreid beleggen. Andere risico’s moeten juist weer afgedicht worden met een passende verzekering. Bij arbeidsongeschiktheid moet u goed verzekerd zijn. Ook moet er goed gekeken worden naar het aansprakelijkheidsrisico. Een goed afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering is essentieel.


In een persoonlijk gesprek helpen wij u graag verder.

Persoonlijk contact?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als ondernemer kende ik in 2015 een minder goed jaar. Positief gedraaid maar minder goed dan 2014 en 2016. Dankzij de expertise van Van Marle heb ik toch een goede hypotheek kunnen afsluiten tegen een lage rente en zo het huis kunnen kopen dat ik wilde.

Jelle Drijver

Ondernemer, MegaExposure